Тук има 447 957 обяви за имоти
Търси + Добави Бележник
Продава  1-стаен, област Бургас, гр. Несебър • 52 000 EUR • ID 54939773 — holmes.bg - [2]
17 Увеличи

Продава 1-стаен област Бургас, гр. НесебърID: 54939773

Виж на картата
52 000 EUR
Не се начислява ДДС
Запиши имота в Бележника
Super Credit
  • Квадратура
  • 52 m2
  • Етаж
  • 4-ти
  • Особености
  • Асансьор / С паркинг / Интернет връзка / Обзаведен / Видео наблюдение / Контрол на достъпа / Охрана / В затворен комплекс / Тухла, 54939773
Допълнителна информация:
Просторно Студио с обособена Спалня до Плажа, Несебър
БЕЗ КОМИСИОННА! ОТЛИЧЕН ИМОТ! СУПЕР ЛОКАЦИЯ! ДО ПЛАЖА! ОБОСОБЕНИ 2 ПОМЕЩЕНИЯ! БАСЕЙН! ПАРКИНГ! ЦЕЛОГОДИШЕН, ПОДДЪРЖАН КОМПЛЕКС! ИНВЕСТИЦИОНЕН ИМОТ! ЮГ!
ПЕТРАИЕВИ недвижими имоти представя Студио с обособена ниша за Спалня само на 100 м от плажа в целогодишния семеен хотел Ирис . Разположен в района на новия Несебър със стратегическа локация недалеч от центъра на Равда и на Несебър, само 400 м от Аквапарк парадайс , в близост до автобусна спирка. Комплексът е малък, изключително добре поддържан, една прекрасна комбинация от модерна архитектура, луксозни общи части и елегантен стил. Предлага следните удобства: басейн, джакузи, финландска сауна, ресторант, бар, безплатен Wi-Fi, фитнес център, билярд, тенис на маса, паркинг, 24ч рецепция, денонощна охрана.
Студиото се намира на 4ти последен етаж с обща площ от 52 кв. м функционално разпределена в просторно помещение с ясно обособени всекидневна с кухненски кът и отделна ниша за спалня, антре, баня с WC и тераса. Жилището се предлага в отлично състояние, готов за живеене. Имотът е една дългосрочна инвестиция, както за ваканционно живеене, така и за постоянно обитаване. С отлични характеристики за отдаване под наем през летния сезон. Перфектното южно изложение е предпоставка за изобилна естествена светлина. През лятото слънцето е на високо и не влиза в стаите, а през зимата е ниско, огрява през целия ден и чувствително се повишава температурата в помещенията.
Основни предимства: супер локация, до плажа, малък, семеен, целогодишен и уреден комплекс, отделна спалня, отлично състояние, инвестиционен имот.
Годишна такса поддръжка: 8 Евро на кв. м.
Административният живот е съсредоточен в новата част на Несебър. Тази част на града се отличава с нова и модерна архитектура. На север и на юг от града са се простират широки плажове, естествени пясъчни дюни. Старинният Несебър е на пешеходно разстояние. Романтичната му атмосфера, тесните павирани улички, малки площади, антични останки е привлича многобройни туристи от цял свят.
Равда е една от най - динамично развиващите се туристически селища в България с изключително благоприятно местоположение, което е предпоставка за разнообразна почивка. Плажната ивица на Равда се слави, като една от най- дългите по нашето Черноморие Изобилства от заведения за хранене и развлечение Kод на офертата: САТ 473.
Страница на обявата:
Сподели обявата:
Публикувана в 12:41 на 21 февруари, 2024 год. Обявата е посетена 81 пъти
Брокер:
Брокер Цветан  Петракиев Цветан Петракиев

Личен телефон: 0886088088

Още оферти от Цветан Петракиев:
продажби   наеми
Агенция:
Агенция ПЕТРАКИЕВИ ООД
ПЕТРАКИЕВИ ООД
град Бургас, улица Цар Асен 19

Офис телефони: 0886088088
Телефон: 0886088088

Още оферти на агенцията:
продажби   наеми
Изпрати E-mail на продавача:
  • Въпрос:

  • Вашето име:

  • Вашия Е-mail:

  • Телефон: