Тук има 447 873 обяви за имоти
Търси + Добави Бележник
Продава  Къща, град Варна, к.к. Св.Св. Константин и Елена •  489 999 EUR • ID 34923457 — holmes.bg - [2]
17 Увеличи

Продава Къща град Варна, к.к. Св.Св. Константин и ЕленаID: 34923457

Виж на картата
489 999 EUR
Не се начислява ДДС
Запиши имота в Бележника
Super Credit
  • Квадратура
  • 500 m2
  • Етаж
  • Особености
  • С гараж / Обзаведен / Видео наблюдение / Контрол на достъпа / Саниран / Тухла, 34923457
Допълнителна информация:
БИЛЯЛОВ ЕСТЕЙТ предлага екслузивно на вашето внимание луксозна, стилна, светла и просторна триетажна къща (500 кв. м. ) с прекрасна морска панорама и двор (994 кв. м. ), на тиха и спокойна улица с целогодишен достъп в предпочитания морски курорт Свети Константин и Елена.

С мотивирани продавачи, къщата е с изрядни строителни книжа и без тежести, с разрешение за ползване от 2005 г. и слънчево изложение изток/юг/запад. Разпределеля се между:
Светъл сутерен - механа, склад, баня с тоaлетна, битова стая, котелно помещение и изба;
1-во ниво - входно антре, просторна всекидневна отделена на две стаи с бар, отделна голяма кухня, към която има и избено помещение в сутерен, както и лятна кухня с изградена пещ с излаз на двора, склад и баня с тоалетна и две стълбища от двата края за 2-ро ниво;
2-ро ниво - три спални с големи морски панорамни тераси към тях, една баня с тоалет, която е с две входни врати, дрешник прилежащ към една от спалните;
3-то ниво - просторно еднопространствено помещение с бар и с тераса към него, подходящо за зала за развлечение, разкриващо невероянта гледка към морето, също и склад във въздушната възглавница под покрива.

Имотът е напълно обзаведен, настилките са с гранитогрес внесен от Италия, също и всички интериорни врати. Дограмата е ПВЦ, с термопрекъснат мост.
Отоплението е с локално парно - котел с дизелово гориво и климатици, алуминиеви радиатори. Къщата е снабдена с интернет и СОТ.

Дворът е добре озеленен и поддържан с предвидено място за басейн, в гаража могат спокойно да паркират три големи автомобила, който е снабден с портална врата. Във двора има уникални овощни дръвчета, също и голям склад за инструменти

Къщата е разположена на изключително тихо място, достъпа е по перфектен асфалтов път в непосредсвена близост са Лидъл и Ботаническата градина, спирката на градски транспорт е на 4 минути пешеходно разстояние. Важно да се отбележи е, че имота е заобиколен от тихи и спокойни съседи. Ситуирана сред зеленина, местността предлага чист морски въздух, красива природа, удобен транспорт, не случайно е със статут на скъпа вилна зона. До центъра на града се стига за 8 минути с кола, а морето за 2 минути.

За повече информация и огледи: А. Билялов
Мобилен: 0898648413
Страница на обявата:
Сподели обявата:
Публикувана в 10:42 на 16 април, 2024 год. Обявата е посетена 162 пъти
Брокер:
Брокер Айдън Билялов Айдън Билялов

Личен телефон: 0898648413

Още оферти от Айдън Билялов:
продажби   наеми
Агенция:
Агенция БИЛЯЛОВ ЕСТЕЙТ ЕООД
БИЛЯЛОВ ЕСТЕЙТ ЕООД
град София, гр. София, ул. Казбек 61

Офис телефони: 0898648413
Телефон: 0898648413

Още оферти на агенцията:
продажби   наеми
Изпрати E-mail на продавача:
  • Въпрос:

  • Вашето име:

  • Вашия Е-mail:

  • Телефон: